به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با صدور نامهای سرگشاده خطاب به روحانی اعلام کردند: عدم واکنش شما به مقوله حذف یارانه ثروتمندان این شائبه را تقویت میکند که شما خود برای از دست ندادن رای خود از انجام این امر سرباز میزنید.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
"فبشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ "
"پس به بندگان من بشارت ده، همان کسانی که به سخنان مشخصی و گوناگون گوش فراداده و از آنها به بهترین نحو پیروی می کنند."
با سلام خدمت رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر روحانی شما با رای قانونی 18.65 میلیونی مردم و با تنفیذ مقام معظم رهبری به عنوان رئیس جمهور قانونی جمهوری اسلامی ایران انتخاب شدید و بر همهگان فرض است که با زبان و قلم و عملکرد خود دولت شما را تقویت کنند با توجه به حجم فشار کاری که قوه مجریه بر دوش دارد و در این بین وظیفه دانشجویان به عنوان قشر روشنفکر و مسلمان مملکت این است که از بیان پیشنهادات و انتقادات خود به شما طبق فرموده علی (ع) کوتاهی نکنند.
جناب آقای دکتر روحانی همانطور که مستحضرید مقام معظم رهبری با درک صحیحی که از سختی های مذاکره دستگاه دیپلماسی کشور با 5+1 داشتند، سال 1394 را سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نامیدند تا مردم، شما و دولتتان را حمایت کنند و حال شما باید باور کنید که دوران مذاکرات تمام شده است و رهبر انقلاب با درک صحیح از اوضاع معیشتی مردم و نامیدن امسال به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» مسیر حرکت و جهت پیکان تلاش های دولت و ملت را مشخص کردند.
آقای روحانی ما به عنوان اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد یعنی قدیمی ترین تشکل دانشجویی استان یزد همواره در تلاش بوده ایم تا استقلال سیاسی مجموعه خود را از احزاب و گروه های سیاسی خارج از دانشگاه حفظ کنم و با حفظ آزادگی و حریت جنبش دانشجویی خود که میراث پیشینیانمان در جنبش دانشجویی است دست به نقد ارکان مختلف حکومت بزنیم و همواره شعار ما این بوده است که «نقد حکومت اری و نفی حاکمیت هرگز» و حال براساس رسالت دانشجویی و اسلامی و ملی خود نکاتی را پیرامون اوضاع اقتصادی و سیاسی مملکت در دولت جنابعالی باشما مطرح می کنیم، امید است که نقد دلسوزانه و دانشجویی ما را قدر دانسته و به کار بندید.
آقای روحانی دولت شما تلاش هایی را جهت رفع مشکلات اقتصادی عدیده کشور انجام داده که قابل تشکر است؛ اما انچه مشخص است این است که امروز رکود وحشتناکی بر صنایع کشور حکم فرما شده است؛ به گونه ای که طبق آمار رسمی بیش از 30 درصد توجه کنید بیش از سی درصد! صنایع کشور امروز تقریبا از کار افتادهاند و کارگاهها و کارخانه های تولیدی کشور با 50 و یا کمتر از 50 درصد ظرفیت اسمی خود در حال کاراند! و امروز عدم ایجاد شرایط صادراتی باعث صادر نشدن بعضی از انواع مواد غذایی و کشاورزی و باغی شده که این امر ضرر و زیان میلیاردی کشاورزان را به دنبال داشته و همچنین واردات گسترده میوه و چای و برنج خارجی کمر کشاورزی داخلی را خم کرده است.
آقای دکتر امروز ما مجددا به وارد کننده بنزین تبدبل شده ایم به بهانه پاک سازی هوا و با رعایت استاندارد یورو 4 که در عمل اثبات شد بنزین وارداتی هم برتری چندانی بر بنزین داخلی نداشته است و شائبه نقش شرکت های خصوصی وابسته به اعضای دولت و واردات و سود میلیاردی آن مطرح شده است.
آقای دکتر رقم 25 میلیارد دلار یعنی 7500000 8 میلیارد تومان قاچاق کالای وارداتی به کشور آنچنان وحشتناک است.
که نمی توان باور کرد این حجم قاچاق بدون هماهنگی و همکاری بعضی عناصر فاسد در گمرک و ادارات کشور وارد کشور شود.
آقای دکتر بنا به گفته منابع نیمی از حجم تجارت ما با قاچاق همسو شده است.
آقای دکتر مسئله بعدی این است که یارانه و سوخت دو مقوله اقتصادی اند که قرار بود بود با آنها به سمت عدالت بیشتر حرکت کنیم.
سئوالی که پیش می آید، این است که آیا اینکه میلیون ها نفر با درآمدی چند میلیونی هم باید همان یارانه را دریافت کنند که آن پیرمرد کشاورز دریافت کند، آیا این عدالت است؟
آقای روحانی اعضای کابینه خود شما بارها پرداخت یارانه یکسان به همه را توسط دولت قبل به چالش و نقد کشاندند که نقد درستی هم بود ایا امروز با توجه به اینکه نام دولت شما تدبیر و امید است این انتظار که یارانه ثروتمندان را حذف و به بخش تولید و حمایت از مستمندان و بهداشت و آموزش عمومی بپردازید، جای سئوال است؟ پس چرا با وجور آنکه خود و وزرا و مدیرانتان که باید این کار را بکنید از آن سرباز می زنید؟ اقای روحانی این عدم واکنش شما به مقوله حذف یارانه ثروتمندان این شائبه را تقویت می کند که شما خود برای از دست ندادن رای خود از انجام این امر سرباز می زنید؛ در حالی که دولت در جهت منافع ملی باید از خود هزینه بدهد کما اینکه قبلا از این مقوله ها توسط دولت ها صورت گرفته است.
مسئله بعدی آقای دکتر، طرح تحول نظام سلامت است که عمده هزینه های چندهزار میلیاردی خود را در بخش درمان و آن هم برای پرداخت های دکترها –فوق تخصصها اختصاص داده و چندان نگاه خاصی به بخش پیشگیری و بخش غذا نداشته است؛ البته باید انصاف داد که این طرح نقاط مثبت بسیاری از جمله فراگیر بودن آن تا مناطق محروم و کاهش هزینه های درمان بیمار را در بر داشته است.
***و مسئله بعدی اینکه آقای دکتر امروز سه سال از عمر دولت شما گذشته است و مردم دیگر از شما اقدام و عمل می خواهند هر دولتی که بعد از انقلاب سر کار آمده است دست به سیاه نمایی دولت های قبل از خود زده است؛اما از یک زمانی به بعد این فضا را جمع کرده است و شروع به کار کرده است؛ اما این مورد در دولت شما اگر جمع نشود اثر منفی خود را در سبد رای شما خواهد گذاشت.
آقای دکتر امروز برای کاهش نرخ تورم، رکود را بیشتر کرده ایم و رکود خطر و ضررش برای اقتصاد به مراتب بیشتر است، آقای دکتر مسکن مهر امروز خوابیده است و شما آن را بالفظ خنده خطاب قرار می دهید و این درست است که از لحاظ معماری و مقاومت و انتخاب مکان ساخت در بعضی از پروژه های مسکن مهر دقت کافی به عمل نیامده اما نباید فواید و نکات مثبت بسیار ان را فراموش کرد،آیا بهتر نبود شما با رفع نواقص آن را ادامه می دادید؟!
آقای دکتر ایا بهتر نیست که کابینه محترم دولت و مسئولان بزرگوار آن کمی از فضای تلگرام و تویتر و اینستاگرام خارج شوند و در فضای واقعی دست به اقدام و عمل بزنند؟ آقای دکتر شما در انتخابات سال 96 دیگر نمی توانید با شعار مذاکرات و تحریم و این سخنان رای بیاورید؛ زیرا خود شما در چندین جا مطرح فرموده اید که تحریم ها امروز لغو شده اند و همچنین شما در آن سال نمی توانید عدم کامیابی دولت را به دلیل عدم همراهی مجلس با دولت بدانید؛ زیرا مجلسی امروز تشکیل شده است که رئیس آن آقای لاریجانی است که هم روابطش با شما بسیار حسنه است و هم نمایندگانی به مجلس راه پیدا کرده اند که بیشتر از قبل با شما همراه اند، هرچند که همان مجلس اصولگرای قبل هم بزرگترین دست آورد شما یعنی برجام را تصویب کرد.
در انتها چند پیشنهاد عملی جهت افزایش رونق اقتصادی مملکت و اجرای عملی اقتصاد مقاومتی خدمتتان پیشنهاد می دهیم:
1- نیروهای مرزی امنیتی و مسدود بودن مرزها را تقویت کنید تا از ورود مبلغ 25 میلیارد دلار معادل 87500 میلیارد تومان! قاچاق کالای وارداتی جلوگیری شود و سالانه صدها هزار شغل ایجاد شود.
2- قوانین نظارتی بر گمرک و مناطق آزاد تجاری را متحول کنید تا مناطق آزاد تجاری به مناطق آزاد وارداتی تبدیل نشوند و تخلفات در گمرکات کمتر شود.
3- بر روی توسعه اقتصادی و معیشتی مردم مناطق مرزی بیشترسرمایه گذاری کرده تا دست به قاچاق نزنند و بهتر است روی پالایشگاه های موبایل نفتی و پتروشیمی سرمایه گذاری شود تا از واردات هزاران میلیارد تومانی بنزین هم جلوگیری شود.
4- شرکت های خودروسازی داخلی را وادار به عقد قرارداد با دانشگاه های کشور کنید تا کیفیتشلان افزایش یافته و سالانه صدها میلیارد تومان هزینه واردات نشود.
5- یارانه حداقل 12 میلیون ثروتمند کشور را قطع کرده اید و آن را در بخش بهداشت و آموزش عمومی و تحقیقات و کمک به مستمندان هزینه کنید.
در انتها توجه شما و مدیران دولتتان را به این جمله امام خمینی (ره) جلب می کنیم که فرمودند: دولت ها برای خدمت به مردم اند!
"والسلام علی من اتبع الهدی"
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد